Iedere B2B-website eigenaar weet wel hoe belangrijk zijn online kanalen tegenwoordig zijn om nieuwe klanten aan te trekken. Ze kunnen wel zien dat hun website vaak bezocht wordt, maar weten vaak niet exact door wie, aangezien slechts een klein percentage van de mensen daadwerkelijk contact op neemt met het bedrijf. Toch blijkt uit onderzoek dat bijna de helft van de website bezoekers bestaat uit jouw potentiële doelgroep. Dit betekent dus dat je het liefst zo veel mogelijk over jouw bezoekers te weten wilt komen. Deze informatie kan namelijk enorm waardevol zijn voor je bedrijf. Om je website leads te achterhalen is er een nieuwe software ontworpen, namelijk Leadinfo.

 

Wat is Leadinfo?

Samengevat is Leadinfo een goed werkende leadgeneratie software die jou kan helpen om alle zakelijke bezoekers van jouw website te herkennen. Dit doen ze door het IP adres van de bezoeker te achterhalen en deze te koppelen aan een groot database aan gegevens. Zo kunnen ze in de database alle informatie vinden die jij nodig kan hebben. Denk hierbij aan bedrijfsgegevens, maar ook aan e-mailadressen en LinkedIn-profielen. Deze informatie vind je dan ook op je eigen dashboard terug.

 

Wat kan ik met deze informatie?

Iedereen weet wel hoe waardevol data tegenwoordig is. Door je doelgroep beter te leren kennen kan je beter ingaan op zijn wensen. Wanneer je exact weet wie je website bezoeken, kan je jouw marketing campagnes enorm sales-gericht indelen. Je kan de data op verschillende manieren gebruiken, zoals bij het opzetten van advertising campagnes. Leadinfo is dus de ideale software om meer uit je leads te halen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *