Het hebben van stress is zeker niet fijn. Wat sommige mensen hier tegen doen is het gebruik maken van een stressbal. Door erin te knijpen zal de stress verminderen. Er is een manier waarop je dit nog leuker kunt maken. Het gaat hier om stressballen bedrukken. Als je een stressbal aan iemand geeft die het nodig heeft, laat je weten dat je het beste voor ze wilt in de zwaardere periodes. Een bedrukte stressbal kan zorgen voor verschil. Zet er een tekst op of iets waar de persoon blij van wordt. Als hij de stressbal dan gebruikt zal het meer effect hebben. 

Andere doeleinden stressbal

Je hoeft een stressbal niet per se te geven aan iemand die stress heeft. Het kan namelijk ook een goed reclamemiddel zijn. Wil je dat jouw bedrijf meer naamsbekendheid krijgt? Dan kun je een stressbal in de goodiebag erbij doen. Het is dan wel de bedoeling dat je logo op de stressbal staat. Zo zal je logo dus bij steeds meer mensen terecht komen en word je bekender. Op bedrukken.nl kun je precies kiezen wat je erop wil hebben en het ontwerp insturen. Ze beschikken over een eigen drukkerij en een ruime voorraad. Je kunt dus verwachten dat de stressballen worden voorzien van de gewenste opdruk. 

Je kunt het zo gek niet bedenken

Stressballen bedrukken kun je dus doen om ze te schenken aan iemand die je wil opvrolijken, of als reclamemiddel voor je bedrijf. Je ziet vast een ronde vorm voor je als je het woord stressbal hoort. Toch hoeft dit niet zo te zijn. Bedrukken.nl beschikt over veel verschillende vormpjes waar je zelf nooit op zou komen. Een ronde vorm is soms ook maar saai. Er zijn bijvoorbeeld poppetjes, voertuigen, hartjes en noem het maar op. Dit zorgt ook voor meer diversiteit en ik weet bijna zeker dat de meest mensen nog geen vliegtuig stressbal hebben.  Van je stress afkomen hoeft gelukkig niet op een saaie manier. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *