Soms kan het best lastig zijn op korte termijn mensen te vinden die passen in jouw bedrijf. je kunt dan gebruik maken van werving en selectie. Dit is het proces van selecteren en aantrekken van de meest geschikte kandidaten voor uw bedrijf en vacature. Maar hoe gaat dat nou eigenlijk in zijn werk? Voor het werven en selecteren wordt alle kennis ingezet. Zo kan er precies gematcht worden op basis van vaardigheden, persoonlijkheid en in hoeverre de kandidaat past in de organisatie. Het proces om tot de juiste kandidaat te komen bestaat uit een aantal stappen. Je hebt kennismaking, vacature, voorstellen, sollicitatie en opvolging. 

Maak de juiste match

Als eerste zal het bureau kennismaken met jou en het hebben over de vacature. Zo krijgen ze een beter idee van de organisatie en wat jij nou eigenlijk wilt. Het is dan belangrijk dat de vacature bij de juiste doelgroep terecht komt. Lijkt het bureau een passende kandidaat te hebben gevonden? Dan kunnen ze worden voorgesteld. Vervolgens kan er een sollicitatiegesprek plaatsvinden. Het is belangrijk dat het proces snel verloopt, want zo zal je eerder succes hebben. Vind jij de kandidaat die door het bureau is gekozen ook goed passen bij je bedrijf? Dan is er ruimte voor opvolging. Voor vragen heeft het bureau het juiste advies. 

Werkwijze bij interim bemiddeling

Ben je op zoek naar interim marketing professionals? We Know People zal binnen 2 dagen een geschikte kandidaat voor jou vinden. Dit gaat als volgt. Jij en het bureau gaat natuurlijk eerst kennis maken. Hier wordt dan de opdracht besproken. Vervolgens zal het team de vacature in elkaar zetten en ervoor zorgen dat het bij de juiste doelgroep terecht komt. Er wordt dan meteen gezocht naar een match. Het team gaat dan op gesprek met een aantal kandidaten die ze geschikt vinden. Is dit na het gesprek nog steeds van toepassing? Dan worden ze pas doorverwezen naar jou. Tot slot kunnen ze op sollicitatiegesprek bij jou. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *